Business Controller

Onze opdrachtgever in regio Haaglanden is op zoek naar een Business Controller. Het gaat om een internationale organisatie met een informele wijze van werken. Als Business Controller zal je verantwoordelijk zijn voor de analyse van de revenu- en COGS-stromen. Onze klant wil graag dat de data gevisualiseerd wordt met Power BI van Microsoft. Dus ervaring bij het implementatie hiervan is een pré. Naast deze analytische werkzaamheden ben je ook de sparringpartner van de directie.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde WO-Master in finance, bedrijfseconomie of bedrijfskunde, meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, sterk analytisch vermogen, ervaring met BI-tools en Excel, goed inzicht in boekhouding en dashboarding, kennis van financiële processen en spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

De werkgever biedt een uitdagende functie, een 36-urige werkweek met een goed salaris, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, hybride werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *