HBO gevorderd administrateur

Onze klant… Eigenlijk de beste plek om te werken in Rotterdam.
Centraal gelegen en heel makkelijk bereikbaar.
Een plek waar men samenwerkt op basis van vertrouwen en vanuit een gedeelde missie.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met het zogenaamde “vlammetje” in de ogen. Een HBO’er die het aanspreekpunt is van de boekhouding, debiteuren, crediteuren en allerlei projecten. De helft van zijn tijd bestaat uit een vast ritueel van boekhoudkundige zaken en de andere helft van zijn tijd wordt gevuld met projecten en speciale opdrachten.

Uiteraard heb je ervaring genoeg en is rapporteren en overzichten maken geen probleem voor je. Je bent eigenlijk de feitelijke rechterhand van de financieel manager.

Wat heb je al in huis…?

Een HBO diploma richting finance. Heb je geen diploma dan moet je het HBO niveau bewijzen met genoeg feiten en referenties.
Exact Globe is het pakket waar je ervaring mee hebt. In ieder geval is dat een enorme pre.

Een startende financial is niet geschikt voor deze positie, dus je moet wel minimaal 2 jaar ervaring hebben. Zelfs al heb je HBO + diploma’s.
Maar dat geldt ook andersom. Heb je wel de ervaring en kennis maar mis je de concrete afronding in de vorm van diploma’s dan mag je proberen ons te overtuigen van je kennis en capaciteiten.

Kennis van Excel is gewoon een must en ook de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Dit vanwege de vele collega’s die geen Nederlands spreken maar waar je wel dagelijks contact mee hebt.


Wat heeft onze klant te bieden?

Het is een nieuw bedrijf dat enorm groeit. Ook internationaal een van de snelle groeiers in de markt. Kortom samenwerken met een groep gemotiveerde leuke collega’s die net als het bedrijf willen groeien. Je krijgt dan ook de kans (als je dat wilt) om zelfs bij de vestigingen in het buitenland ervaring op te doen.

Tenslotte maar niet onbelangrijk biedt men een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.